click click


بسم الله الرحمن الرحيم
Ya Allah,
Jadikanlah anak kami anak yang soleh dan solehah ya Allah. Yang menyejukkan mata kami memandangnya ya Allah. Jadikanlah anak kami ahli syurga ya Allah. Dorongkanlah hati mereka untuk melakukan amalan amalan yang membawa mereka ke syurga Mu ya Allah. Jauhkanlah hati mereka daripada melakukan amalan amalan yang membawa mereka ke neraka Mu ya Allah. Tetapkan lah hati mereka untuk menunaikan solat. Janganlah Kau melalaikan mereka dengan perkara perkara yang tidak berfaedah ya Allah.

Ya Allah,
Kami tidak mampu untuk mengawasi anak anak kami setiap waktu ya Allah. Kami serahkan anak kami untuk berada dibawah penjagaan Mu ketika mereka tidak bersama kami ya Allah. Gerakkanlah hati mereka untuk berada di tempat tempat yang Engkau redhai. Dan jauhilah mereka daripada berada di tempat tempat yang Engkau murkai.

Ya Allah,
Perkenankanlah doa doa kami ini. Kami memohon kepada Mu kerana Engkaulah tuhan kami. Kami meminta kepada Mu kerana Engkaulah yang menciptakan kami. Kami merayu kepada Mu kerana Engkaulah yang Maha Mengkabulkan doa doa kami ini. Jika Engkau tidak memakbulkan doa kami ini, siapa lagi yang akan memakbulkannya. Jika Kau tidak mendengar doa kami ini, siapa lagi yang akan mendengarnya.
Bantulah kami ya Allah. Ya Rahman. Ya Rabbul Alamin.
......................... ..........................

Friday, December 17, 2010

i had to move oN

lame dah dop mencoreng di sini...sangat bz dengan kerja...yang akhirnya membawa ke ending yang khabarnye agak baik.....and im glad to hear that...mendapat ucapan CEMERLANg dari big big boss sangat mengumbirakan hati ini..tak sia-sia usaha yang dicurahkan..dengan ilmu yang dituntut..terima kasih kepada guru-guru yang sanggup menurunkan ilmu tu..really appreciate that...namun website opisku masih perlu di make up lagi sedikit untuk menampakkannye menarik..bermain dengan coding membuatkan aku menjadi seperti seorang nerdy yang gilew komputer tapi hakikatnyer..im a fast learner man..boleh blaja je kalo ade kemahuan tu..end of that story..

for other story is.....well..the best part is.....i think...i wanna to fall in love again....but in fully komitment where ties the knot things....mencari adalah satu hal yang amat merumitkan dan sangat memerlukan penelitian yang khas kerana ade due jiwa yang terlibat di sini..i found them...but yet..was not yet impressed me much..and i expect much from them.....sape dapat touch my heart, u might b the luckiest i guess....i wish u gud luck..walaupon i noe they dont read my blog..hihi...